Draaiboek – Veilig terug naar onze school

Op vrijdag 15 juni hervat de school de lessen voor het eerste, tweede en zesde leerjaar. We hebben ons georganiseerd om de kinderen te ontvangen in een zo veilig mogelijke schoolomgeving. Hiervoor nemen we voorzorgsmaatregelen en zorgen we er voor dat de kinderen steeds in dezelfde kleine bubbel blijven. Ook vragen we medewerking van de ouders om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Jullie kunnen alle afspraken en maatregelen terugvinden in het volgende document:

We kijken met heel veel zin uit om de lessen te hervatten en om jullie opnieuw terug te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.