Op onze school kunnen ouders kiezen of ze hun kinderen boterhammen meegeven of hen warme maaltijden laten eten op school. Onze school werkt samen met de traiteur Willequet (www.traiteurwillequet.be) voor de warme maaltijden.

De kleuters eten onder begeleiding van een kleuterleidster en/ of kinderverzorgster. Indien er zich eetproblemen zouden voordoen, signaleren we dit aan de betrokken ouders van de kleuter of het lagere schoolkind.

Warme maaltijd

Een warme maaltijd omvat een:
– soep
– hoofdmaaltijd
Kinderen die omwille van geloofsovertuigingen of andere redenen geen vlees eten, hebben de mogelijkheid om vleesvervangers aan te vragen.

Boterhammen of broodjes
Indien uw kind geen warme maaltijd wenst te gebruiken, kan het ook een belegd broodje bestellen. Er is keuze tussen een broodje ham, broodje kaas, broodje ham en kaas, broodje préparé, broodje salami of een broodje tonijn. Alle broodjes zijn een half stokbrood groot, en zijn belegd met groentjes.

Tussendoortjes
Onze school kiest voor gezonde tussendoortjes. Daarom organiseren we de fruitactie. Het maakt kinderen vertrouwd met verschillende smaken en bevordert het eten van soms onbekende vruchten.
De kinderen die deelnemen aan de fruitactie krijgen een vers stuk fruit op dinsdag. Kostprijs voor een volledig schooljaar bedraagt € 5.

Onze school moedigt sterk gezonde tussendoortjes aan. Daarom mogen snoep, chips, koeken met chocolade niet meegebracht worden.

Dranken

Op onze school wordt geen frisdrank gedronken. Daarom vragen we om alle frisdranken thuis te laten. Melkdranken, fruitsap en water kunnen wel meegenomen worden naar school.

Prijzen en betaling

Betalingen gebeuren per maand (na verbruik) met domiciliëring of per overschrijving. Het verbruik wordt door de leerkracht genoteerd, de lijsten zijn steeds ter inzage.

Warme maaltijden

  Gewone maaltijd Vleesvervangende maaltijd Glutenvrije maaltijd
Soep / dessert € 0,90  
Warm kleuters  € 3,00  € 3,50  € 3,50
Warm 1ste en 2de leerjaar € 3,75 € 4,80  € 4,80
Warm 3de en 4de leerjaar € 3,95 € 5,00  € 5,00
Warm 5de en 6de leerjaar € 4,30 € 5,30  € 5,30

Broodjes

Broodje ham
Broodje kaas
Broodje ham en kaas
Broodje préparé
Broodje salami
€ 3,85
Broodje tonijn€ 4,20